Hava Durumu

Harun kendini korumasın mı?

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, olayı yakından gördüğünü belirterek; “Harun'un kafasına bir şey atıldı ve kendisi yere düştü. Pozisyonu çok yakından gördüm. Harun, yerde yatarken bir taraftar onun üzerine geldi ve orası karıştı. Olmaması gereken ve maçlarda görmek istemediğimiz olaylar gerçekleşti. Harun bir şey yapmadı. Kendisinin kafası delinmiş. Harun'un üzerine bir sürü kişi geldi. Kendisini korumasın mı? Kaç kişi kalenin içindeydi. Buna da dikkat etmek gerekir” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2013 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun kendini korumasın mı?

Bursaspor teknik menajeri Süha Sidal Harun’un son yediği golden etkilendiğini belirtirken; “O taraftarın orada ne işi var” dedi. Sidal; “Harun yatarken tribünden taraftarlar indi. Harun’a saldırdı o da tepki gösterdi. Belki sporcu olarak göstermemesi gereken bir tepki ama son yediği golden dolayı da depresyona girdi. O taraftarların orada ne işi var. Hoş olmayan olaylar.  Ben ilk defa bu kadar insanın sahaya girdiğini gördüm. İlk defa kaleciye saldırıldığını görüyorum. Olmaması gereken olaylar. Federasyon gerekli cezası verecektir” dedi.

Sinirlenecek son insan

Kaptan Ömer Erdoğan, Harun’un Bursaspor’da sinirlenecek son insan olduğunu söyledi. Ömer; “Bunlar hoş şeyler değil. Harun bu takımda en son sinirlenecek insanlardan biri. Keşke olmasaydı. Ama bu işlere karışan insanlar da cezasını almalı. Bu tür şeyler doğru değil” ifadesini kullandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.