Hava Durumu

Harun Kolçak'ın vasiyeti yalan çıktı

Sevilen şarkıcı Harun Kolçak'ın dün gece vefat etmesi sonucu bugün sosyal medyada dolaşan "Harun Kolçak'ın Vasiyeti" adlı metin kafaları karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Kolçak'ın vasiyeti yalan çıktı

Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören Türk pop müziğinin efsane ismi Harun Kolçak, dün akşam 22.45'te hayatını kaybetti. Sevdiklerini yasa boğan Kolçak'ın sosyal medyada dolaşan vasiyeti ise tartışma konusuna yol açtı.

Tratışmaya yol açan vasiyette şu satırlar yazıyordu. "Bütün organlarımı bağışladığım için büyük ihtimalle öldüğümde beni size poşetle verecekler. O yüzden fazla kurcalamayın.Cesedimi o poşetle toprağa gömüp üzerine bir ağaç dikilmesini istiyorum.Mezar taşı isim falan istemiyorum.Ne cenazemde ne de sonrasında 3 üydü 7 siydi 40 ıydı gibi bahanelerle yemek falan vermeyin yok şunu çok severdi yok canı için yiyelim gibi saçmalıklarla karnınızı şişirmeye bahane aramayın. Siz etli pide yiyin diye ölmedim ben.Benim canım için yediğiniz her lokma boğazınızda kalır. Bilesiniz.Öyle mevlit falan bahanesiyle hatim indirmeye, arkamdan iyiliğim için dua falan etmeye kalkmayın, yaşarken yapmadığınız iyiliği ölünce yapmaya kalkmayın,yemem.

İlla birilerine yemek vermek isterseniz sokak hayvanlarına verin.(bu en net isteğimdir.)Benim malım kıymetlidir hiçbir eşyamı bir tanıdığa vermeyin.giysilerimi aşevine yada sosyal hizmetlere verin. diğer eşyalarımı atın yada yakın.Benden geriye hiçbir şey kalmasın.Beni tanıyanlar iyi bilir ki biraz fazlaca açık sözlüyümdür.O yüzden gönlüm ister ki hepinizden önce öleyim. Sonraya kalıpta kimsenin ölüsüyle falan uğraşamam.Arkamdan istediğiniz kadar atıp tutabilirsiniz artık.rahat olun. sizinle mi uğraşacam, ne güzel ölmüşüm.Ve... evet. Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum Aha bu da kapak olsun..."

Eşref Kolçak yalanladı

Harun Koçak'ın babası oyuncu Eşref Koçak, "Beyaz Magazin" adlı programa bağlanıp "Harun'un vasiyeti yoktu" açıklaması yaparken metinde yer alan "Organ bağışı" cümlesinin de kanser hastalığı nedeni ile vefat edenlerde gerçekleştirilmediği bilinmekte.

Tek vasiyeti; annesinin yanına defnedilmek!

Şarkıcı Işın Karaca'nın "Beyaz Magazin" adlı programa bağlanıp verdiği röportajda da Harun Koçak'ın bilinen tek vasiyetinin "Gemlik'te annesinin mezarının yanına defnedilmek" olduğunu açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.