Hava Durumu

Harun Tekin Bursaspor'dan ayrılacak mı? Menajerinden özel açıklamalar

Harun Tekin'in menajeri Ömer Koray Uzun, deneyimli eldivenin transferde düşünülmesinin normal olduğunu ancak kendileriyle herhangi bir kulübün temas kurmadığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2018 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2018 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin Bursaspor'dan ayrılacak mı? Menajerinden özel açıklamalar

HABER I Süha GÜRSOY I

BURSASPOR BEKLEMEDE

Harun Tekin'in ismi son dönemde Türk futbol piyasasında en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Deneyimli eldiven bir gün Beşiktaş bir gün Galatasaray'la anılıyor. Bursaspor cephesi ne Galatasaray ne de Beşiktaş'tan resmi teklif gelmediğini söylüyor. Ancak bu konuda da açık kapı bırakıyor. Özellikle Fabri'nin Beşiktaş'tan ayrılması üzerine Harun Tekin için Siyah Beyazlı kulübün kapılarını çalacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bursaspor'u bu düşünceye iten en önemli etken Şenol Güneş'in Bursaspor'da çalıştığı dönemde Sebastien Frey'i kulübeye çekip Harun Tekin'i ilk 11'de sahaya sürmesi gösteriliyor. Bursaspor Harun için gelecek teklifi beklerken konuşulan bonservis bedelinin 3,5 milyon Euro'nun altında olmadığına da dikkat çekiliyor.

SOMUT BİR GELİŞME YOK

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Harun Tekin sessizliğini koruyor. Afyon kampında röportaj taleplerini geri çeviren tecrübeli eldivenin Bursa'da ikamet ettiği evi sattığı ortaya çıktı. Ancak Harun'un yatırım amaçlı başka bir eve taşındığı öğrenildi. Harun'la ilgili gelişmeleri yakından takip eden menajeri Ömer Koray Uzun ise Bursa Hakimiyet'e konuştu. Uzun, Harun için kendilerine gelen bir teklifin olmadığını belirterek, "İnsanların Harun Tekin'in transferde ismini geçirmeleri, yakıştırmaları gayet normal. Başarılı bir kaleci. Harun sözleşmeli futbolcu. Bizim devreye girmemiz için önce kulüplerin işe resmiyet kazandırması gerekiyor. Ama şu ana kadar transferde adı geçen kulüplerin hiçbiri bizimle temas kurmadı. Somut bir gelişme yok" dedi.

İki başkan çok samimi

Ömer Koray Uzun, Harun'un Bursaspor'la özdeşleştiğine dikkat çekerek, "Harun yıllardır Bursa'da başarılı bir dönem geçirdi. Milli Takım'a kadar yükseldi. Bursaspor'da iyi bir sözleşmesi ve kariyeri var. Takımın kaptanı olmak kolay değil. Bursaspor'da mutluluğunu bize her konuşmamızda söylüyor. Beşiktaş haberlerini biz de okuyoruz. Bu arada iki başkan, Fikret Orman ve Ali Ay çok samimiler. Gerek duyarlarsa konuşur, anlaşırlar. Ama şu an böyle bir durumun olduğu bilgisi bize ulaşmadı. Biz bu süreç yaşandıktan sonra devreye girer, oyuncumuzla ilgili kısmı değerlendiririz." diye konuştu.

Harun Tekin'in menajeri Ömer Koray Uzun, devre arasında yapılan Antalya kampında tecrübeli kaleciyi
ziyaret etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.