Hava Durumu

Harun Tekin'den iddialı açıklamalar

Yeşil Beyazlıların kaptanı Harun Tekin, "Geçtiğimiz hafta Akhisarspor karşısında çok güzel bir galibiyet aldık. İnşallah Malatyaspor'u da yenerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2017 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2017 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin'den iddialı açıklamalar

Bursaspor'un başarılı milli eldiveni, Malatya yolculuğu öncesi iddialı açıklamalarda bulundu

SIKINTILAR GERİDE KALDI

Süper Lig'in 5. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Bursaspor'da kaptan Harun Tekin dün oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta Akh-isarspor'u yenerek güzel bir galibiyet aldıklarını belirten milli eldiven, "Ne kadar favori olarak gözüksek de, ligde her maç zorlu geçiyor. Geçen hafta Akhisarspor karşısında güzel bir galibiyet aldık. İnşallah Evkur Yeni Malatyaspor maçını da alıp yolumuza devam edeceğiz. Geçen sezon yaşa-nan sıkıntılı dönemin geride kaldığını düşünüyo- rum. Eskisi gibi galibiyetler alıyoruz" dedi.

HOCAYI SEVİYORUZ

Taraftarlar ile yeniden güzel bir bağ kurduklarını belirten Harun, "Herkes birlik ve beraberlik içerisinde. Taraftarlarımız ile yeniden güzel bir bağ kurduk. İnşallah böyle devam ederiz. Ben kişisel olarak çok çalışıyorum. İnşallah performansım bu şekilde her hafta üzerine koyarak devam edecek. Takımda bütün herkes Paul Le Guen'e çok büyük saygı duyuyor. Hocanın bize karşı yaklaşımı gerçekten çok iyi. Biz takım olarak hocayı gerçekten çok seviyoruz. Umarım her şey böyle güzel devam eder" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.