Hava Durumu

Harun Tekin: Gururluyum

Bursaspor'da harikalar yaratan Harun Tekin, hak ettiği milli formayı da sonunda giydi. Harun, "İnanılmaz gurur verici. Milli formayı giymek, Türk bayrağını göğsünüzde taşımak, çok ayrı bir duygu" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 04:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 04:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin: Gururluyum

Bursaspor'da sergilediği performansla uzun süredir A Milli Takım kadrosunda yer alan ancak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından maçlarda forma verilmeyen Harun Tekin muradına erdi. Başarılı eldiven kariyerinde ilk kez Ay Yıldızlı formayı Moldova karşısında giydi. 45 dakika sahada kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Harun Tekin, "Uzun bir süreden beri Milli Takım'a giriyordum, sıramı bekliyordum. O şans da bana geldi. Bu formayı giymek isteyen çok insan var. Ben de şanslı bir insanım. İnanılmaz gurur verici. Her maça aynı duygularla çıkıyorum. Milli formayı giymek, Türk bayrağını göğsünüzde taşımak, çok ayrı bir duygu" dedi.

SANA ÇOK YAKIŞTI

"Son dakikada gol yediğim için üzgünüm. Gol yemeden maçı kapatmak isterdim" diyen Harun Tekin, sosyal paylaşım hesabından da, "Bana bu gururu yaşatan sevgili hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve her zaman destek veren canım kardeşlerim Volkan Babacan ve Onur Recep Kıvrak'a canı gönülden çok teşekkür ederim. Bu onurlu formayı ilk kez giydiğim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'da birinci kaleci konumunda bulunan Volkan Babacan da Harun Tekin'i kutladı. Volkan, "Kardeşim Harun Tekin'i canı gönülden kutluyorum. Milli forma sana çok yakıştı" sözlerini sarf etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.