Hava Durumu

Harun Tekin: 'Hedefim Dünya Kupası'

Bursaspor'un ve Milli Takım'ın başarılı file bekçisi Harun Tekin, "Fransa’da olmasaydım tatilim zehir olurdu. Orada olmak bana onur ve gurur verdi. Şimdi hedefim Dünya Kupası’nda boy göstermek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 05:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 05:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin: 'Hedefim Dünya Kupası'
Harun Tekin, Milli Takım’dan dönmesiyle birlikte ayağının tozuyla Bursa Hakimiyet’e konuştu. Gurur dolu günler yaşadığını belirten başarılı file bekçisi, "Orada olmak bana onur ve gurur verdi. Şans bulamadığım için üzgünüm. Ama orada olmasaydım, tatil bana zehir olurdu. Şimdi önümüzde nice maçlar var. 2-3 ay sonra Dünya Kupası elemeleri başlayacak. Öncelikle hedefim önce Dünya Kupası’na giden kadroda yer almak ardından da orada ‘1’ numaralı kaleci olmak” dedi.

Fransa’daki atmosfere de değinen Harun, şunları söyledi:
“Çok güzel bir ortam vardı. İlk iki maçta çok üzüldük. Beklemediğimiz tepkiler aldık. Ancak son maçta gerçekten yüreğimizi ortaya koyduk ve inanılmaz derecede sevindik. Biz çıktık gözüyle bakıyorduk. Hep beraber önce Macaristan, ardından da İtalya ve Belçika’nın maçlarını seyrettik. İtalya gol yiyince ve biz elenince çok fazla üzüldük. Ağlayan arkadaşlarım oldu. Büyük bir üzüntüydü.”



'HERKES DESTEK VERDİ'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takım arkadaşları, taraftarlar ve Fatih Terim’in kendisine hep destek olduklarını belirten Harun Tekin, “Herkese tek tek teşekkür ederim. Arkamda olduklarını hissettim. İnşallah bu desteği her zaman görürüm ve ben de kimsenin yüzünü kara çıkarmam” ifadelerini kullandı.

'BEN PRİM ALMADIM'

Türkiye’de gündemden düşmeyen prim konusuna da değinen Harun, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Zaten ben prim almadım. Oynayanlarla ilgiliydi. Ancak dahil olmak istediğim bir konu değil” dedi.

'ESKİ BURSASPOR GERİ DÖNECEK'

Bursaspor’la ilgili geleceğinden de bahseden 27 yaşındaki kaleci, "Bursaspor inşallah eski günlerine dönecek. Ben de bunun için elimden geleni yapacağım. Şu an tatildeyim ama kafam yeni sezonda. Elimden gelenin en iyisini yapmak için fazlasıyla çalışacağım. Taraftarımızı da çok özlediğimi söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Barış Yalım'ın özel haberi...

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.