Hava Durumu

Harun Tekin: Tansiyon yüksek olacak

İstanbul yolculuğu öncesi konuşan başarılı file bekçisi, Beşiktaş maçı ile ilgili, "Zorlu ve tansiyonu yüksek bir karşılaşma olacak" derken Titi ise, "Büyük bir karşılaşma bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2017 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin:  Tansiyon yüksek olacak

Bursaspor bu akşam karşı karşıya geleceği Beşiktaş maçı için dün yola çıktı. 50'ye yakın taraftarın da yolcu ettiği kafilenin neşeli olduğu gözlendi. Önemli maç öncesi demeç veren Harun Tekin, "Zorlu ve tansiyonu yüksek bir karşılaşma olacak. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Takımımızda yeni arkadaşlarımız da var. Onlara da bu maçın önemini anlattık. İnşallah Bursa'ya iyi bir sonuçla döneceğiz" diye konuştu.

ZAFERLE AYRILMALIYIZ

"Büyük bir karşılaşma bizi bekliyor" diyen Titi ise, şu açıklamayı yaptı: "Haftalar geçtikçe form grafiğini yükselten iki takım karşı karşıya gelecek. Zaferle ayrılmak istiyoruz". Bursaspor'da mutlu olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Hâlâ en üst seviyeden uzağım ama haftalar geçtikçe performansımı yükselteceğim. Takımla beraber hedeflere yürürken elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.