Hava Durumu

Harun Tekin ve Mossoro'nun menajerinden Bursa Hakimiyet'e özel demeç

Hem Harun Tekin hem de Mossoro'nun menajerliğini yapan Ömer Koray Uzun, Bursa Hakimiyet'e konuştu. Menajer Uzun, her iki oyuncu için de başkanların anlaşması durumunda kendilerinin devreye gireceğini, şu an için ne Harun'da ne de Mossoro'da böyle bir durumun olmadığını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin ve Mossoro'nun menajerinden Bursa Hakimiyet'e özel demeç

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

OLAYLAR BİZİM DIŞIMIZDA
Bursaspor kalecisi Harun Tekin'in menajeri Ömer Koray Uzun Bursa Hakimiyet'e transfer süreciyle ilgili açıklamada bulundu. Harun'un Yeşil Beyazlı kulübün sözleşmeli futbolcusu olduğunu hatırlatan Ömer Koray Uzun, kendilerinin bir söz hakkı olmadığını açıkladı. Menajer Uzun, "Açıkçası Harun'la ilgili bu dönem çok haber yapıldı. Şunun bilinmesi gerek; Harun Bursaspor'un sözleşmeli futbolcusu. İyi de bir kontratı var ve takım kaptanı. Olaylar bizim dışımızda gelişiyor. Bursaspor Başkanı Ali Ay ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın görüştüklerini biz de biliyoruz. Ama bizim açımızdan kesinlikle bir görüşme olmadığını söylemek istiyorum" dedi.

KADROMDA GÖRMEK İSTERİM
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın 'Kadromda görmek istiyorum' dediği Başakşehirli Mossoro'nun da Türkiye yetkilerini elinde bulunduran Ömer Koray Uzun, tecrübeli Brezilyalı futbolcunun da durumunun Harun Tekin'le benzerlik taşıdığına dikkat çekti. Bursaspor'un Başakşehir'e Mossoro ile ilgili talebini ilettiğini dile getiren menajer Uzun, "İki başkan anlaşırsa, biz ancak o zaman devreye gireriz. Mossoro'yla Bursaspor hakkında herhangi bir konuşma yapmadık. Ama Samet Hoca'nın ilgisi olduğu-nu biliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.