Hava Durumu

Hastanenin psikiyatri servisinde cinsel saldırı!

Zonguldak'ta, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde psikiyatri servisinde yatan eşinin yanında refakatçi olarak kalan 68 yaşındaki H.İ.G., aynı serviste tedavi gören 37 yaşındaki N.Ç. adlı kadın hastaya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hastanenin psikiyatri servisinde cinsel saldırı!
Olay, geçen 6 Haziran'da meydana geldi. Eşi hastanenin psikiyatri servisinde yatarak tedavi gören H.İ.G., iddiaya göre aynı serviste yatan evli N.Ç. ile tanıştı. H.İ.G., olay günü bir ara N.Ç.'nin yattığı odaya girdi. H.İ.G., kadını öperek cinsel saldırıda bulundu. Kadının bağırmasıyla sağlık görevlileri odaya girdi. Görevliler, H.İ.G.'yi hastane polisine teslim etti. Gözaltına alınan H.İ.G., polisteki sorgusu ardından adliyeye sevk edildi. H.İ.G., Cumhuriyet Savcılığınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hastane yönetimi, olayın ardından şüphelinin hastaneye girişini yasaklayarak, eşine başka bir yakınının refakat etmesini istedi. Başhekim Doç. Dr. Bekir Hakan Bakkal, konuyla ilgili araştırmanın sürdüğünü söyledi.

Kimseyi itham altında bırakmamak adına konuya titizlikle takip ettiklerini belirten Doç. Dr. Bakkal, "Konuyla ilgili polis çok yönlü araştırmasını yapıyor. Kamera kayıtları talep edildi. Bu tür olayların doğruluğu tam ortaya çıkmadan spekülatif bilgilerle ortaya çıkılması kişileri zan altına bırakabiliyor. Varsa böyle bir şey bu hasta yakının suçudur, hastayla alakası yoktur. Hastanın tedavisi devam ediyor" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.