Hava Durumu

Hatay'da mazot deposunda korkunç patlama: 9 ölü

Hatay'ın Altınözü ilçesinde akaryakıt kaçaklığına yönelik operasyonda, zanlılar depoyu ateşe verdi. İlk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti, 5'i asker 9 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2013 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2013 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hatay'da mazot deposunda korkunç patlama: 9 ölü

Altınözü ilçesine bağlı Tanışma köyünde bir evin deposunda kaçak akaryakıt olduğu bilgisine ulaşan jandarma ekipleri operasyon düzenledi.

Operasyonda bir zanlının güvenlik güçlerine mukavemet göstererek kaçak akaryakıt deposunu ateşe vermesi sonucu gerçekleşen patlamada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti, 5'i asker 9 kişi de yaralandı.

Bölgeye çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi.Meclis Başkanı Cemil Çiçek, patlama nedeniyle Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'i arayarak bilgi aldı ve başsağlığı diledi.

MUHALİFLERİN YENİ KAZANÇ KAPISI

Suriyeli muhaliflerin ülkenin kuzeyindeki petrol kuyularında üretim yaparak Türkiye'deki kaçakçılara sattığı, hafta içinde uluslararası basına konu olmuştu. Alman Der Spiegel dergisinin sayfasında, radikal İslamcı Liva el İslam'un, Rakka'daki El Thura petrol sahasında ürettikleri petrolün varilini 13 dolara Türk kaçakçılara sattıkları ve karşılığında çeşitli donanım aldıkları belirtilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.