Hava Durumu

Hatice Kübra İlgün, Dünya Şampiyonası öncesi iddialı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal, 2020 Tokyo Olimpiyatları için büyük önem taşıyan ve İngiltere'nin Manchester kentinde düzenlenecek olan Dünya Büyükler Taekwondo Şampiyonasına katılacak olan Hatice Kübra İlgün'e başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2019 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2019 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hatice Kübra İlgün, Dünya Şampiyonası öncesi iddialı

2020 Tokyo Olimpiyatları hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen şampiyon taekwondocu Hatice Kübra İlgün, 15-19 Mayıs tarihleri arasında İngiltere'nin Manchester kentinde düzenlenecek olan Dünya Büyükler Taekwondo Şampiyonası öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti.

Antrenörü Fikret Temoçin, Taekwondo Federasyonu İl Temsilcisi Turgay Aydın ve Spor Şube Müdürü Abdurrahman Dağlar'ın eşlik ettiği milli sporcunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Uysal, Bursalı sporcuların artan bir şekilde uluslararası müsabakalara katılmasından ve önemli başarılar kazanmasından mutluluk duyduklarını söyledi. İl Müdürlüğü öncülüğünde güçlenerek sürdürülen çalışmaların meyvelerini aldıklarını belirten İl Müdürü Uysal, bu kapsamda şampiyon taekwondocu İlgün'ün de bugüne kadar birçok başarı kazandığını söyledi. 2020 Tokyo Olimpiyatları için önemli bir eşik olan Dünya Büyükler Taekwondo Şampiyonasına katılacak olan milli sporcu İlgün'e başarılar dileyen Uysal, Bursalı sporcunun bu şampiyonada derece elde ederek Bursa ve Türkiye'yi Olimpiyatlarda temsil etme hakkı kazanacağına inandığını belirtti.

Dünya Büyükler Taekwondo Şampiyonasının 2020 Tokyo Olimpiyatları için büyük önem taşıdığını bildiren İl Temsilcisi Turgay Aydın ise, milli sporcunun derece elde etmesi halinde Olimpiyatlara katılmaya hak kazanacağını söyledi. 2017'de dünya ikincisi olan milli sporcu Hatice Kübra İlgün de, şampiyonada hem Türkiye'ye hem de Bursa'ya altın madalya getirmek istediğini vurguladı. Bursa Olimpik Hazırlık Merkezi'nde ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde antrenörü Fikret Temoçin'le antrenman yaptığını da kaydeden İlgün, Dünya Şampiyonası'nın ardından katılacağına inandığı 2020 Tokyo Olimpiyatlarından da altın madalyayla dönmeyi hedeflediğini söyledi.

Ziyaretin sonunda milli sporcu ve antrenörüne başarılar dileyen İl Müdürü Uysal, Bursa'ya önce Dünya ardından Olimpiyat Şampiyonu olarak dönmesi temennisinde bulunduğu Hatice Kübra İlgün'e spor malzemesi hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.