Hava Durumu

'Hatıra olsun' demişti son fotoğrafları oldu!

Hakkari'de PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin şehit olmadan 20 dakika önce çektirdikleri fotoğraflar ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2018 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2018 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Hatıra olsun' demişti son fotoğrafları oldu!

PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan 26 yaşındaki Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'nın şehit olmadan 20 dakika önce çektirdikleri son fotoğrafları ortaya çıktı. Genç kadının yola çıkmadan önce oğluyla birlikte selfie çektiği, sonrasında ise eşini ziyarete gittiği üs bölgesinde eşi ve oğluyla birlikte fotoğraf çekildikleri belirlendi

EŞİ VE OĞLUYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ

Sabah'tan Sırrıberk Arslan'ın haberine göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden otomobille dönerken PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan 26 yaşındaki Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'nın şehit olmadan 20 dakika önce çektirdikleri son fotoğrafları ortaya çıktı. Genç kadının yola çıkmadan önce oğluyla birlikte selfie çektiği, sonrasında ise eşini ziyarete gittiği üs bölgesinde eşi ve oğluyla birlikte fotoğraf çekildikleri belirlendi.

"SIRTIMIN TERİ KURUMAMIŞTI"

Kayseri'deki baba ocağında taziyeleri kabul eden Astsubay Serkan Karakaya, bayram sonrası göreve gideceğini söyleyerek "10 gündür görememiştim onları. Operasyondan gelmiştim. Sırtımın teri kurumamıştı. Onları görünce yorgunluğumu unuttum. Hatıra fotoğrafı çektirdik. Nereden bileyim hatıra diye çektirdiğimiz resimler veda fotoğrafı oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.