Hava Durumu

Hatırlat geçmişi!

Senegalli futbolcunun profesyonel kariyerinde en çok gol attığı iki takımdan biri Beşiktaş. Sow cuma akşamı oynanacak maçta eğer Beşiktaş filelerini havalandırırsa tam 1049 gün sonra Siyah Beyazlılar karşısında 9'uncu gol sevincini yaşayacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 07:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 07:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hatırlat geçmişi!

HABER I İrem ÖZYILMAZ I

Bursaspor'un büyük umutlarla sezon sonuna kadar Al Ahli'den kiraladığı Moussa Sow Yeşil Beyazlı formayla çıktığı 3 maçta henüz gol perdesini aralayamadı. Tecrübeli krampon istediği topları bir türlü alamazken bu durum onun skor yüküne katkı sağlayamamasına sebebiyet verdi. Ancak Moussa Sow'un maçlardaki istekli görüntüsü başta teknik direktör Paul Le Guen ve takım arkadaşlarını umutlandırıyor. Sow'un en kısa zamanda fileleri havalandıracağına Bursaspor çatısı altındaki herkes yürekten inanıyor. Senegalli futbolcu Le Guen'in Beşiktaş maçı öncesi en güvendiği isim konumunda.

Beşiktaş maçı öncesi Moussa Sow ile ortaya çıkan bir istatistik ise hayli dikkat çekici. Profesyonel kariyerinde bugüne kadar 145 kez fileleri havalandıran tecrübeli futbolcunun en çok gol attığı iki takımdan biri Beşiktaş. Senegalli krampon Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Siyah Beyazlı takıma karşı çıktığı 11 maçta rakip fileleri tam 8 kez havalandırdı. Sow'un Çaykur Rizespor'a da 8 maçta 8 golü bulunuyor. Beşiktaş filelerini son olarak 22 Mart 2015'te havalandıran Moussa Sow cuma gecesi oynanacak maçta gol atarsa 1049 gün sonra Beşiktaş'a karşı 9'uncu kez gol sevinci yaşayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.