Hava Durumu

Havacılığın yeni üssü Bursa olacak

Özel Bursa Havacılık Koleji, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için kapılarını açtı. Bünyesinde Uçuş Okulları ve Simülasyon Merkezi'ni barındıran ortaöğretim kurumu, son teknoloji araç gereçlere sahip eğitim binası ile adeta göz kamaştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2018 07:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2018 07:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Havacılığın yeni üssü Bursa olacak

Haber IBurcu SEKMENI

Özel Bursa Havacılık Koleji Kurucu Temsilci Nejla Olgaç, AS TV'de Sevda Kurul'un hazırlayıp sunduğu Satırbaşı porgramına konuk oldu. Olgaç, mesleki ortaöğretime dair önemli mesajlar verdi.

2018-2019 eğitim öğretim döneminde kapılarını açacak olan Özel Bursa Havacılık Koleji, havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu istihdamı sağlayacaklarını ifade eden Nejla Olgaç, "Uçuş okulu,plotaj,kabin memurluğu, ileri derecede İngilizce ve Almanca eğitimi,dünyanın çeşitli ülkelerinde staj imkanı,simülasyon eğitimi, sertifika programları ve yatılı öğretim programı ile nitelikli eğitim sunmayı hedefliyoruz. Biz iş garantisi değil, donanım ve niteliğiyle sektörde tercih edilecek olan adaylar yetiştireceğiz" diye vurguladı.

ARIZONA ÜNİVERSİTESİ İLE PROTOKOL

Havacılık sektörünün gün geçtikçe büyüdüğünü ve sektörde ciddi bir kalifiye eleman ihtiyacı olduğunu belirten Özel Bursa Havacılık Koleji Kurucu Temsilcisi Nejla Olgaç, "Biz Bursa'nın ilk entegre okuluyuz. Sektörün ihtiyacı olan donanımlı ve nitelikli elemanları Bursa'da yetiştirmeyi hedefliyoruz. Teknolojik imkânların yanı sıra Arizona Üniversitesi ile aramızda imzalanan protokol kapsamında yurtdışından uzman ve eğitimcileri okulumuza getirerek, öğrencilerimize ayrıcalıklı eğitimi yaşatacağız" diye konuştu.

ERKEN KAYITTA AVANTAJLAR

2018-2019 eğitim-öğretim döneminde eğitime başlayacak olan Özel Bursa Havacılık Koleji'nde erken kayıt döneminin de başladığını kaydeden Nejla Olgaç, erken kayıt yaptıran ilk 100 öğrenciye yüzde 30 indirimli kayıt imkânı sunulacağını da duyurdu. Bursa'nın uzak ilçeleri veya şehir dışından gelecek öğrenciler için de son derece güvenli ve kaliteli yatılı öğretim imkânı oluşturduklarını ifade eden Nejla Olgaç, tüm öğrencileri ve velileri Özel Bursa Havacılık Koleji'ne davet etti.

YETİŞKİNLER İÇİN SERTİFİKA

Özel Bursa Havacılık Koleji, ortaöğretim öğrencilerinin yanı sıra yetişkinler için de birçok sertifika programı sunarak havacılık sektörüne istihdam desteği sağlıyor.

İLK SİMÜLASYON MERKEZİ

Mudanya'ya bağlı Çağrışan Mahallesi'nde yer alan Özel Bursa Havacılık Koleji; uçuş okulu, plotaj, kabin memurluğu, ileri derecede İngilizce ve Almanca eğitimi, dünyanın çeşitli ülkelerinde staj imkanı, simülasyon eğitimi, sertifika programları ve yatılı öğretim programı ile nitelikli eğitim sunmayı hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.