Hava Durumu

Havalimanında büyük panik! Onlarca kişi öksürmeye başlayınca...

Hamburg Havaalanı'nda keskin koku yolcularda göz yanması ve öksürüğe sebep olunca alan tahliye edildi. Klimadan çıktığı düşünülen madde araştırılırken 1 saatin ardından havaalanı yeniden açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2017 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2017 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Havalimanında büyük panik! Onlarca kişi öksürmeye başlayınca...

Almanya'nın Hamburg Havaalanı'nda, el bagajlarının kontrol edildiği bölge klima sisteminden çıktığı tahmin edilen keskin koku sebebiyle tamamen kapatıldı.

KLİMA SİSTEMİNDEN ÇIKTIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Havaalanının klima sisteminden çıktığı düşünülen ve bilinmeyen bir toksit madde yolcularda göz yanması ve öksürük şikayetine sebep oldu.

50 YOLCU ETKİLENDİ

Alman haber ajansı DPA'nın aktardığına göre alanda bulunan yüzlerce yolcu tahliye edilirken 50 yolcunun yolcunun nefes alma problemi ve gözlerinde yanma şikayetiyle hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

SOĞUK HAVADA BEKLEDİLER

Tahliye edilen yolcular eksi derecede soğuk havada dışarıda beklemek zorunda kaldılar. Hiçbir havalanı yetkilisine ulaşılamadığı için yolcuların tahliye edilmesinin hava trafiğini nasıl etkiledği bilinmiyor.

1 SAAT SONRA YENİDEN AÇILDI

Hamburg Havaalanı bir saatlik aranın ardından yeniden açıldı. İtfaiye yetkilileri solunum yollarını tahriş eden bir maddeden şüpheleniyor. (deutsche welle)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.