Hava Durumu

Havalimanını birbirine kattılar!

Fenerbahçe futbolcu Alper Potuk ile birlikte İstanbul'dan Dalaman'a gidecek olan Tuvana Türkay THY'ye ateş püskürdü. Sevgilisi Alper Potuk'un uçağı kaçırması sonrasında uçaktan inen ünlü isim daha sonra Instagram'dan THY'yi eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2019 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2019 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Havalimanını birbirine kattılar!

Oyuncu Tuvana Türkay ile 3 yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan Fenerbahçeli topçu Alper Potuk önceki gece THY ile İstanbul'dan Dalaman'a gideceklerdi. İstanbul Havalimanı'na erken gelen Tuvana Türkay uçağa yalnız bindi. Sevgilisi gecikince uçaktan çıktı. Ardından Instagram'da THY'ye ateş püskürdü.

"REZİLSİNİZ"

Yaptığı paylaşımda "Rezilsin THY. Uçak hala körükten ayrılmamışken kapıdaki yolcuyu almamak, yakını burada beklerken. Ben uçaktan ayrılıyorum ama siz yolcuyu almıyorsunuz" yazdı.

Tuvana Türkay bu paylaşımıyla mağdur olduğunu iddia ederken THY'den gelen şu açıklama gerçekleri ortaya çıkardı: "00.45 seferine 00.41'de gelen Alper Potuk, Tuvana Türkay'ı arayarak 'Beni uçağa almıyorlar. Uçaktan in, rötara girsin' demiştir. Bunun üzerine uçaktan inen Tuvana Hanım söz konusu sosyal medya paylaşımını yapmıştır. Ayrıca kendisi uçağa binerken, görevliye Alper Bey yetişemezse tek başına uçacağının bilgisini vermiştir."

Bilgi: THY kurallarına göre; iç hat uçuşlarında check in işlemleri uçuştan 45 dakika önce tamamlanmış olmak zorunda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.