Hava Durumu

Hayal kırıklığına uğradık

Maurice Edu, Akhisar Belediyespor maçında yaptığı hatadan dolayı üzgün olduğunu belirterek, "Maçı çevirmek için daha iyi oynamalıydık. Ama olmadı. Biz Avrupa'yı hak ediyoruz ve başaracağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayal kırıklığına uğradık

Akhisar Belediyespor'la 1-1 berabere kalan Bursaspor'da sakatlıktan dönen ve Yeşil Beyazlı takımın yediği golde hata yapan Maurice Edu, "Hayal kırıklığına uğradık" dedi. Akhisar maçını kalan üç maçta telafi etmeleri gerektiğini dile getiren Edu, "Tam olarak hazır değilim. İyi bir performans ortaya koyamadığım için üzgünüm. Aldığımız bu beraberlik bizim için kötü sonuç. Hayal kırıklığına uğradık. Rakibimiz iyi direndi ve bunun karşılığını aldı. Maçı çevirmek için daha iyi olmalıydık" dedi.

HER FUTBOLCU  OYNAMAK İSTER

"Önümüzdeki maçların önemi daha çok arttı" diyen Maurice Edu, "Avrupa kupalarına gitmeyi hak ediyoruz. Sahada en iyi mücadeleyi verip hedefimize ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. ABD'li futbolcu son olarak Bursaspor'da çok mutluğu olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Taraftarımız bir harika. Böyle bir atmosferde her futbolcu oynamak ister. Sezon bitsin daha sonra ne olacağını göreceğiz ama ben burada çok mutluyum."(Erdinç SÜLÜN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.