Hava Durumu

'Hayalim, Yenişehir'e kent meydanı kazandırmak'

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, belediye başkanlığı süresince yaptığı icraatları ve gelecek dönem yapmak istediklerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Hayalim, Yenişehir'e kent meydanı kazandırmak'

Çelik, "Başkanlığım süresince vaat ettiğimiz bütün projeleri bitirdik. Yenişehir için yapmak istediklerimiz bitmedi tabi. En büyük hayallerimden biri de Yenişehir'e bir kent meydanı kazandırmak. Bunun için gerekli fizibilite çalışmalarını yaptık. Yenişehirli hemşerilerimiz beni tekrar başkanlığa münasip görmeleri halinde inşallah önümüzde ki dönemde bu projemi de hayata geçireceğim" dedi.

BÜTÜN MAHALLELERİMİZE DOKUNDUK

Büyükşehir yasası ile yasal düzenlemeler yapıldığını ve köylerin mahalle statüsüne çevrildiğini belirten Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Yenişehir'de eskiden köy olan 61 mahallemiz var. Bütün mahallelerimize hizmet götürdük. Hepsine eşit şartlarda hizmet götürememiş olabiliriz elbette. Ama hizmet açısından bütün mahallelerimize dokunduk. Yollarımız pırıl pırıl, artık kimse tozdan çamurdan şikâyetçi değil. Tabii ki biz görevimizi yapıyoruz ve Yenişehir'e hizmet aşkıyla gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Alt yapı çalışmaları biraz hemşerilerimizi üzdüyse de şimdi artık bizlere dua ediyorlar, teşekkür ediyorlar. Tabii biz de bu işleri halkımızla Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaptık. Ben güzel ilçemizin güzel bir kent meydanına olan ihtiyacını hissediyorum ve bunu yapmak için planlar ve projeler yapıyorum. Yakın bir zamanda Yenişehir hak ettiği Kent Meydanı'na kavuşacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.