Hava Durumu

Hayalime koşuyorum

A Milli Takım’a ikinci kez çağrılan Serdar Aziz, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Genç yıldız, "Bursaspor'da kaptan oldum. Bir başka hayalim de Ay Yıldızlı forma ile bu gururu yaşamak. Neden gerçek olmasın?" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2012 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2012 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayalime koşuyorum
Bursaspor'un genç yıldızı Serdar Aziz, ikinci kez A Milli Takım’a çağrıldıktan sonra ilk kez Bursa Hakimiyet'e konuştu. Özel açıklamalarda bulunan Serdar, Ay Yıldızlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Buralara gelebilmek için çok çalıştığını dile getiren genç futbolcu şunları söyledi: "İlk çağrıldığımda Bursa'da maçın oynanacak olması çok güzeldi. Ancak sakatlanmam beni çok üzdü. Şimdi tekrar hocalarım bana güvendi ve davet etti. Bursaspor'dan tek ben gidiyorum. Bunun sorumluluğu ile beraber elimden gelenin çok daha fazlasını yapıp hem ülkemi hem de Bursa'yı gururlandırmak istiyorum"

10-15 YIL SIKINTI YOK


Gelecek ile ilgili çok güzel düşüncelerinin olduğunu belirten Serdar, "İlerleyen yıllarda daha iyi yerlere gelebilmek için devamlı çalışacağım. Bursaspor'da kaptan olmak benim hayalimdi. Onu gerçekleştirdim. Şimdi sıra A Milli Takım'da. Ben kendime güveniyorum. Ülkem de bana güveniyor. Bu hayalimin de gerçek olmaması için hiçbir neden yok. 10-15 yıl Türkiye'nin stoper sıkıntısı çekmeyeceğinin sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı. Bursaspor'dan Milli Takım’a başka futbolcu çağrılmaması ile ilgili olarak ise Serdar Aziz, "Bu sezonu 5. bitirdik. Takımda çok yabancı ve genç oyuncu var. İnşallah bizden daha çok futbolcu çağrılır. Ancak şu an için Ozan İpek de bu kadroda olabilirdi" dedi.

İNİŞLİ ÇIKIŞLI OLDU


Serdar Aziz, Bursaspor'un sezonunu da değerlendirdi. Oldukça zor bir yılı geride bıraktıklarını belirten, yıldız futbolcu, "Sezona iyi başladık. Ancak Beşiktaş ve Sivasspor maçından sonra bir çöküş yaşadık. Daha sonra ikinci yarıya da iyi bir start verdik ancak yine ilk devredeki senaryo gerçekleşti. Gerileme dönemi yaşadık ve tekrar yükseldik. Ancak Pinto'nun gelişi bize ekstra puanlar getirdi. Bize büyük katkılar sağladı. Gerideki iyi oyunumuzu ofansif yöne de ileriye taşıdı. Batalla ile iyi ikili oldular ve takıma büyük katkılar sağladı. Bence bu sezonun tartışmasız en iyi futbolcuları da Batalla ile Pinto'dur" şeklinde konuştu.

Efsane olacağım
Bursaspor'da Sedat 3 (Sedat Özden) gibi efsane olmak istediğini dile getiren Serdar Aziz, şunları söyledi: "Burada efsane olmak paha biçilemez bir şey. Taraftarımız da bunu istiyor. Beklentileri var. Beni Sedat kaptana benzetiyorlar. Ben de bunun için çok uğraşıyorum. Hedeflerimi söylemekte hiçbir zaman çekinmedim. Umarım uzun zamanlar Bursaspor'da oynarım ve efsanaler arasına girerim. Benim için çok büyük gurur olur"


Batalla'ya çok yakıştı

Ömer Erdoğan'ın ilk onbirde olmadığı zaman kaptanlık pazubandını takan Serdar Aziz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Batalla'nın sahaya kaptan olarak çıkmasının kendisini rahatsız etmediğini söyledi. Serdar, "Kimse benimle konuşmadı. Batalla'ya verdiler ve bence çok yakıştı. Hiçbir sorun yok. Hocamız kime verirse o kaptan olur. Buna saygı duymak gerekir" dedi. Bu arada genç yetenek, Ertuğrul Sağlam'ın stoper bölgesinde farklı isimlere yer vermesinin kendisini üzmediğini aksine 4 ismin de birbirinden değerli olduğunu ve bu rekabetin takıma büyük katkılar sağladığını belirtti.



Sadece Avrupa'ya giderim

Avrupa'dan ve yurtiçinden transfer tekliflerinin geldiğini belirten Serdar, "Bursaspor'da 3 yıllık sözleşmem var. Takımımın beni bırakmaya, benim de başka bir kulübe gitme gibi bir niyetim yok. Eğer bir gün Bursa'dan ayrılırsam daha önce de söylediğim gibi Avrupa'ya giderim. Taraftarımız merak etmesin" dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.