Hava Durumu

Hayaller şampiyonluk gerçekler play-off

Yola zirve hedefiyle çıkan ancak ayağına gelen fırsatları bir bir geri çevirerek adeta kendi kuyusunu kendisi kazan İnegölspor, Kocaeli Birlik mağlubiyeti sonrası artık ilk 5 içinde yer alıp, 2. Lig şansını play-off’tan zorlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayaller şampiyonluk gerçekler play-off
Bandırma ve Göztepe'nin gerisinde kalan bordo beyazlılar da hayaller şampiyonluk gerçekler playoff

ÜST ÜSTE FIRSATLAR KAÇTI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren temsilcimiz İnegölspor, 26. haftada aldığı sonuçla taraftarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Zirvedeki rakipleri Bandırma ve Göztepe’nin birbiriyle berabere kaldığı geçen hafta Kahramanmaraş’a iki puan kaptırarak büyük bir fırsatı tepen Bordo Beyazlılar, bu hafta da lider Bandırma’nın Gümüşhane deplasmanında 2 puan bırakmasını değerlendiremedi. 

YILDIRIM İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYOR

Kocaeli Birlik karşısında alınan yenilgi kalan 8 haftada zirve ile aradaki farkın 8’e yükselmesine neden olurken, ikinci sıradaki Göztepe ile ise fark yeniden 5’e çıktı. Matematiksel olarak şansı devam etse de şampiyonluk hedefinde üst üste yara alan ve rotasını artık ilk 5 olarak belirleyen Bursa temsilcisinde taraftarların istifaya davet ettiği teknik direktör Şaban Yıldırım, “Kulübü seyirciler yönetmiyor. Kulübün bir yönetim kurulu, bir belediye başkanı var ve kararı onlar veriyorlar. Herhangi bir istifa kararım yok” dedi.  Ozan DEMİR'in haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.