Hava Durumu

Hayat kadınıyla evlenen milyoner tüm servetini kaybetti!

DailyMail'de çıkan habere göre Avusturya'da yaşayan 58 yaşındaki Klaus Schweikert, ömür boyu çalışıp büyük bir servet yapmış bir milyonerdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2016 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2016 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayat kadınıyla evlenen milyoner tüm servetini kaybetti!
Ancak tüm sahip olduklarına rağmen yalnızdı. Klaus, sık sık iş için yurt dışına çıkıyordu. Evinde depresyondayken bir arkadaşı kendisine genelevden bir kız çağırmayı teklif etti. Keyfinin yerine geleceğini söyledi. Klaus o günü şöyle anlatıyor:

"Uzun zamandır evden uzaktım, sonunda Avusturya’daki evime dönmüştüm. Fakat evim birden gözüme çok soğuk ve boş göründü, her yer toz içindeydi. Arkadaşım beni ziyarete geldi ve depresyonda olduğumu gördü. Bana genelevden bir kadın çağırmayı önerdi. Daha önce hiç geneleve gitmemiş bir hayat kadınıyla birlikte olmamıştım çok istemesem de kabul ettim. Geldiklerinde kapıyı açtım ve Lucie’yi gördüm ona o anda aşık oldum"

Klaus Lucie'yle cinsel ilişkiye girmek yerine ona şampanya ikram ettiğini ve yemek hazırladığını söyledi. Birlikte geçirdikleri iki saat için 29 yaşındaki genç kadına tam 400 Euro ödemişti.

Çiçeği burnunda aşık ”Diğer yarımı bulduğumu hissettim. O da böyle hissetti ve gecenin geri kalanını benimle geçireceğini ve para almayacağını söylemek için patronunu aradı” dedi.

İlişkileri ilerlemesine rağmen üç senedir genelevde çalışan Lucie, Klaus’un evlenme teklifine evet derken hiç tereddüt etmedi. Gelinin annesinin ve arkadaşlarının da katıldığı düğün seremonisinde genç kadının ağladığı görüldü.
Fakat işler hiç de Klaus'un umduğu gibi gitmedi. Bir trafik kazası geçiren adam hastaneye kaldırıldı. Eşi ilk başlarda kendisini sık sık ziyaret ederken bu ziyaretler azalmaya başladı ve bir süre sonra da bunların sonu geldi.

İŞİN ASLI SONRA ORTAYA ÇIKTI

Lucie memleketi olan Çek Cumhuriyeti'ne dönmüştü. Giderken de yanında Klaus'un tüm parasını, mücevherleri, hatta lüks arabasını bile götürmüştü. Üstelik, ülkesinde kendine bir de yeni sevgili bulmuştu.

Klaus şimdi beş parasız bir durumda ve hasta. Eşinden böyle bir şeyi hiç ummadığını söylüyor. Yine de zavallı adamın eşinin ve eşinin yeni sevgilisinin peşine düşme gibi bir planı da yok.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.