Hava Durumu

Hayat Sow'a güzel

Yeşil Beyazlı takımda şu ana kadar katkısı yok denecek kadar az olan Moussa Sow, Senegal Milli Takımı'nın kampına katıldı. Aylık 160 bin Euro maliyetiyle kadrodaki en pahalı oyuncu konumundaki Sow hakkında konuşan Başkan Ali Ay, 'İnşallah sakatlanmadan geri döner" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayat Sow'a güzel

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

NE GOLÜ NE DE ASİSTİ VAR

Ara transfer döneminde Bursaspor'a transfer olan Moussa Sow Yeşil Beyazlı kulübün gündeminden düşmüyor. Oynadığı futboldan çok sakatlığı ile adından söz ettiren ve Bursaspor'a kadroya bile girmekte zorluk çeken Senegalli futbolcu bu kez milli takıma gitmesiyle konuşulan isim haline geldi. Senegal'in yarın Özbekistan ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna çağrılan Moussa Sow sosyal paylaşım hesabından milli takımın antrenmanından görüntüler yayınladı. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 217 dakika sahada kalan aylık 160 bin Euro garanti para alan Sow'un Yeşil Beyazlı forma altında henüz gol ve asisti bulunmuyor.

DÜNYA KUPASI'NI DÜŞÜNÜYOR

Kronikleşen sakatlığı nedeniyle Bursaspor'da oynadığı maçlardan sonra iki gün dinlendirilen Moussa Sow, Sivasspor karşılaşmasında kadroda olmasına karşın ısınmaya bile çıkmamıştı. Fas'ın Kazablanka kentindeki milli takım kampında bulunan Moussa Sow'un durumuyla ilgili Bursaspor Başkanı Ali Ay da değerlendirmede bulundu. Divan Kurulu toplantısında "Moussa Sow transferinde hata yaptık" diyen Başkan Ali Ay, milli takıma giden Senegalli futbolcu hakkında, "Biliyorsunuz, Dünya Kupası'nda oynamayı çok istiyor. Bizi de kalan maçlarda Bursaspor'a katkı vermesini dua etmekten başka çaremiz yok İnşallah sakatlanmadan Bursa'ya döner" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.