Hava Durumu

Hayati Yazıcı'dan önemli açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ovit Tüneli'nin 13 Haziran'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayati Yazıcı'dan önemli açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı CNN Türk canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Amerikalı mevkidaşı Mike Pompeo dün Washington'daki görüşmesini değerlendiren Yazıcı, " Umarım Amerika sözünü tutar" dedi.

24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için "Seçmen, ittifakı değil adayları konuşuyor" diyen Yazıcı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöylr:

Cumhurbaşkanına odaklanılmış. İkinci tura bırakılmadan seçileceği yönünde, onu beyan ediyorlar. Güçlü parlamento oluşmasının altı çiziliyor. Kafası karışık az da olsa insanlar var. İttifakı farklı şekilde yorumlayan yöneticiler var. Ama vatandaşlarımızın bunlara dikkate aldığı kanaatinde değilim.

OVİT TÜNELİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Bakanımızla, bölge müdürüyle görüştük. Tünel iki tüpten oluşuyor. İki tüpün açılışını inşallah 13'ünde gerçekleştireceğiz. Bu Rize mitinginden önce mi olur sonra mı olur? Belki miting alanında olur, orada birileri gider. Ama Ovit Tüneli'nin açılışı 13 Haziran günü cumhurbaşkanlığımız başkanlığındaki heyet gerçekleştirecek. Bu da Türkiye'nin devasa projelerinden bir tanesi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.