Hava Durumu

Hayatının şokunu yaşadı! Köpek zannetmişti ama...

İngiltere'de yaşayan kadın, evinin camından dışarı baktığında sokakta yürüyen devasa aslanı fark edince hemen kamerasına sarıldı. Kaydedilen görüntülerdeki hayvan, şehirde büyük tedirginlik yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayatının şokunu yaşadı! Köpek zannetmişti ama...

İngiltere'nin Birmingham şehrinde yaşayan kadın, evinin camından sokaktan geçen aslanı görüntüledi. Şoke eden görüntüler şehrin Batı Midlands bölümünde bulunan Oldbury kasabasında tedirginlik yarattı.

Evini dışındaki çöpün etrafında dolaşan büyükçe bir hayvan gören kadın hemen cep telefonuna sarıldı. Önce köpek zannettiği 1 metre boyundaki hayvanı görüntüleyen kadın bunun büyükçe bir kedigil olduğunu fark edince şoka uğradı.

HAYVANAT BAHÇESİNE HABER VERİLDİ

Olay üzerine durumdan haberdar edilen Dudley Hayvanat Bahçesi, görüntülerdekinin büyük bir kedigil olduğunu teyit etmesine rağmen onun kendilerine ait olduğunu reddederek tesislerinde yaşayan tüm kedigillerin kafeste olduklarını açıkladı.

"ONU GÖRÜNCE TİTREMEYE BAŞLADIM"

Hayvanat bahçesinden sadece 7 km. uzakta yaşayan Dawn Paige isimi öğretmen asistanı, "Onu görünce hayatımın şokunu yaşadım. Titremeye başladım. Sokaktakti kutuları sağa sola taşıyanın çocuklar olduğunu düşünmüştüm, daha sonra görünce onun bir köpek olduğunu zannettim ancak bir kedi gibi hareket ettiğini fark edince neye uğradığımı şaşırdım" dedi.

53 yaşındaki kadın görüntüleri gösterdiği öğretmenlerin de kendisine katıldığını ve görüntülerdeki hayvanın bir aslan ya da leopar olduğunu düşündüklerini belirtip küçük köpeği için de endişelendiğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.