Hava Durumu

Haydi Bursa şampiyonluğa

Ülkemizi, Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda temsil eden geçen yılın şampiyonu Bursa Büyükşehir Belediyespor, final etabının ilk maçında mağlup ettiği Yunanistan temsilcisi Olympiacos SFP Piraeus'yi ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi Bursa şampiyonluğa

TARAFTARI BEKLİYORUZ
Türkiye'yi Avrupa arenasında başarılı şekilde temsil eden Bursa Büyükşehir Belediyespor daha önce iki kez müzesine götürdüğü CEV Challenge Kupası'nı bir kere daha kazanmaya çok yakın. Yeşil Beyazlılar final etabı ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Yunanistan temsilcisi Olympiacos SFP Piraeus'yi ağırlayacak. Her iki takımın başantrenörleri, dün Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Bursa ekibinin antrenörü Angelo Anibal Vercesi ilk maçı kazanmanın kendileri için değerli olduğunu belirterek, "Olympiacos'a karşı bu maçta odaklanmamız gerekiyor. Teknik ve taktik anlamda yapmamız gerekenler belli. Buradaki taraftarımızdan salonu doldurmasını istiyoruz. Bursaspor'un çılgın bir taraftarı olduğunu biliyoruz. Onları da bu maça bekliyoruz" dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Olympiacos Başantrenörü Branko Kovacevic ise, "Bugünkü misafirlikten dolayı çok memnunum. Birinci maçın öncesinde daha iyi şanslar yakaladık, daha iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Bana göre ikinci maç daha güzel geçecek. Tamamen farklı bir takım. İyi oyuncuları var. Çok iyi bir maç olacağını söyleyebilirim. Atmosfer muhteşemdi, spor atmosferi vardı oradaki taraftarlar da çok çılgındı, baskı altında oynadılar biz de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Daha önce Kadınlar CEV Challenge Kupası'nı 2 kez müzesine götüren temsilcimiz, bu kupada üst üste 2'nci şampiyonluğunu elde etmek için mücadele verecek. Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 18.00'de başlayacak karşılaşma Bursalı spor severlere ücretsiz olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.