Hava Durumu

Haydi Bursa şampiyonluğa!

Türkiye'yi Avrupa kupalarında başarıyla temsil eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi finali ilk maçında Hırvatistan'ın Dr. Casl takımını ağırlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi Bursa şampiyonluğa!

SON ŞAMPİYONU ELEDİ

Avrupa'da ve Türkiye'de aldığı başarılarla adından söz ettiren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Geçen yıl başta ETTU Kupası olmak üzere, mücadele ettiği Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek adından söz ettiren Yeşil Beyazlılar, ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi kupasını da alarak Avrupa'nın en büyüğü olmak istiyor. Yarı finalde son iki yılın şampiyonu Almanya'nın TTC Berlin Eastside takımını eleyerek finale yükselen ekibimiz kupaya çok yaklaştı.

RÖVANŞ 18 MAYIS'TA

Finalde Hırvatistan'ın Dr. Casl takımı ile karşılaşacak olan Büyükşehir ilk maçına bugün çıkıyor. İki maç üzerinden oynanacak final etabının ilk maçı, BUSKİ Masa Tenisi Salonu'nda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Bu mücadeleden avantajlı skor elde etmek isteyen Büyükşehir Belediyespor, rövanşı Hırvatistan'ın Zagreb şehrinde 18 Mayıs Cuma günü Türkiye saati ile 17.00'de oynayacak. Bursa temsilcisi bu iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı başarırsa Avrupa'nın en büyük kupası olan ETTU Şampiyonlar Ligi kupasının sahibi olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.