Hava Durumu

Haydi Bursa Timsah Arena'ya

TFF Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem’in önceki günkü incelemesinin ardından dün Federasyon’dan olumlu rapor geldi. İl Güvenlik Kurulu’nun da ‘oynanabilir’ demesinin ardından sıkıntı son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2016 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2016 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi Bursa Timsah Arena'ya
ÖNCE FEDERASYON

Bursaspor ligin ikinci yarısına yeni stadı Timsah Arena’da başlıyor. Önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, Timsah Arena’da incelemelerde bulunmuştu. Dün TFF’nin aldığı karar sonucunda, Yeşil Beyazlıların yeni statta maç yapmasına engel kalmadı. Ardından İl Güvenlik Kurulu toplantı yaptı. 

GÜVENLİK İSTEĞİ

Bursa Emniyeti’nin güvenlik istekleri de yerine getirilirken, İl Güvenlik Kurulu’ndan da ‘maç oynanabilir’ kararı çıktı. Bu iki gelişmenin ardından Timsah Arena’da maç oynanması için engel kalmadı. Yeşil Beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında pazar günü saat 16.00’da Trabzonspor ile karşılaşacak ve bu mücadele Timsah Arena’da oynanacak.

VALİ KARALOĞLU: SERTİFİKA VERİLDİ

Vali Münir Karaloğlu, Bursaspor-Trabzonspor maçının Timsah Arena’da oynanacağını açıklayarak; “Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın güvenlik sertifikasını verdik. Bursaspor-Trabzonspor maçı yeni statta yapılacak” dedi. 

Organizasyon duyurulacak

Bursaspor resmi internet sitesinden maçın Timsah Arena’da oynanacağını açıklarken, “Maç günü taraftarlarımızın yanı sıra, misafir takım taraftarlarının Timsah Arena'ya gelişleri ve stat içindeki konumlarıyla ilgili organizasyon ve bilet satış programı yarın (bugün) resmi sitemizden duyurulacaktır” denildi.   
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.