Hava Durumu

Haydi çocuklar maça

Uludağ OSB'nin projesiyle 2023 çocuk 'Askıda kombine bilet' kampanyasıyla Bursaspor'un maçlarına gidecek. Genç nesillere bu sayede Bursaspor sevgisi aşılanacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi çocuklar maça

TAKDİR EDİLESİ DAVRANIŞ
Bursa' daha önce maça gitmemiş toplam 2023 çocuk, 'Askıda Kombine Bilet' projesiyle bir sezon boyunca Bursaspor'un maçlarına gidecek. Projenin imza törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ekrem Toz katıldı. Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Çocuklarımız bu deneyimi yaşayacak. Bu proje yaşadıkları şehri tanımaları noktasında takdir edilmesi gereken bir davranış." dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "Bursaspor maçı izlememiş 2023 çocuğun statta buluşturulması, o heyecanı yaşaması çok önemli" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE BİR İLK ÖZELLİĞİ
Bursaspor'un 55. kuruluş yıl- dönümü özelinde, 55 engelli vatandaş, 55 madalya almış Bursalı sporcu, 55 sosyal politikalar bünyesinde bulunan çocuk ve 55 kadın taraftarını kapsayan 'Askıda Kombine Bilet' projesi, Uludağ OSB'nin bir sosyal sorumluluk projesi. Yine Uludağ OSB tarafından Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen 'Askıda Kombine Bilet' projesinin hedefi, daha önce Bursaspor maçına gelmemiş olan 2023 çocuğu, 17 iç saha maçında Büyükşehir Belediye Stadı'nda ağırlamak olacak. Uludağ OSB, Bursaspor kulübünden aldığı toplu kombineleri, bu projede kullanarak Bursaspor sevgisini geniş tabanlara yaymayı hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.