Hava Durumu

Haydi Timsah bir daha

Yeşil Beyazlılar Süper Lig'in 28. haftasında bugün 16.00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. BeinSports-1'den canlı yayınlanacak maçta İstanbul bölgesi Süper Lig hakemi Mete Kalkavan düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi Timsah bir daha

16.00'DA BAŞLAYACAK
Spor Toto Süper Lig'de 27 hafta sonunda topladığı 33 puanla 13. sırada yer alan Bursaspor, gelecek günler adına bugün oldukça kritik bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar ligin 28. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak kritik maç saat 16.00'da start alırken, karşılaşmada İstanbul bölgesi Süper Lig hakemi Mete Kalkavan düdük çalacak. Bursaspor'da Kasımpaşa'ya karşı kart cezası sebebiyle kaptan Pablo Martin Batalla ile sakatlıkları sebebiyle John Bostock, Sercan Yıldırım ve Emmanuel Badu forma giyemeyecek. İstanbul ekibinde ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

İLK MAÇ BERABERE
Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçın ilk yarısını Kasımpaşa 2-0 üstünlükle kapatırken, müthiş bir geri dönüşe imza atan Bursaspor son dakikalarda Ertuğrul Ersoy ve Aziz Behich ile bulduğu gollerle skoru 2-2'ye getirerek sahadan 1 puanla ayrılmayı başarmıştı. İki takım bugüne kadar Süper Lig'de ise 17 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 10'unda Bursaspor sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 mücadele berabere bitti geride kalan 4 maçı ise İstanbul temsilcisi kazandı. İki takımın oynadığı maçlar bol gollü geçerken bu zamana kadar Tİmsah lig maçlarında rakibine 31 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde ise 20 gole engel olamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.