Hava Durumu

Hayko Cepkin, İstanbul'u terk etti

İstanbul'un kalabalığına ve trafiğine dayanamayan Hayko Cepkin, Kuşadası'na taşınırken, "Artık sevdiğim şeylere ilgi gösterecek zamanım var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2017 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2017 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayko Cepkin, İstanbul'u terk etti

Posta Gazetesi'nden Işıl Cinmen'e röportaj veren Hayko Cepkin, "Buraya kadarmış İstanbul" dediği anı anlattı.

Ünlü rock'çı, "İstanbul'un yaşanacak hali kalmadı. Gitmesem başınıza bela olacaktım. Beşiktaş'ta trafikteydim. Motorla olmama rağmen ilerleyemiyorum. Kontağı kapattım. Motoru yolda bıraktım, gittim. Zamana yazık oluyormuş gibi hissettim. İnsanlar agresif, çok sinirli" şeklinde konuştu.

Hayko Cepkin, "Durdum ve kendime 'hadi aslanım gidiyoruz' dedim. Kuşadası'na taşındım, özgürlüğümü ilan ettim. Şimdi bahçem, toprağım var. 6 köpeğim, bir eşeğim, bir horozum, 30 tavuğum, onlarca kedim var. Her şeyden önemlisi sevdiğim şeylere ilgi gösterecek zamanım var. İstanbul'da yaralı bir köpek gördüğümde bezen istesem de onlara yardım edemiyordum. Şimdi barınak gibi bir yerim var. Hayvanların başı dertte olduğunda onlarla ilgilenebiliyorum. Ceviz ağacının ne zaman ilaçlanacağını, zeytin ağacının ne zaman nasıl zeytin vereceğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.