Hava Durumu

Hayranı sahneye atlayan ünlü şarkıcıdan şaşırtan hamle

Gürcistan'ın Batum şehrindeki Pasha Medea Otel'de konser veren Fulin, kendini sahneye atan İranlı hayranını uzaklaştırmak yerine dans etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2018 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2018 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayranı sahneye atlayan ünlü şarkıcıdan şaşırtan hamle

7 Eylül'de yeni şarkısı 'Cek Kenera' ile müzikseverlerle buluşacak olan Fulin, Batum konserinde sevenleriyle buluştu. Fulin, şarkı söylediği hayranını bir çok meslektaşı gibi uzaklaştırmak yerine dans etti.

KENDİNİ SAHNEYE ATAN HAYRANIYLA DANS ETTİ

Geçen yıl Kazakistan'da düzenlenen Silk Way Star yarışmasında Türkiye'yi temsil eden popçunun konserine Azerbaycan, Özbekistan ve İranlı müzik severler de büyük ilgi gösterdi. Fulin'in İranlı bir hayranı, kendini sahneye attı ve ünlü şarkıcıyla beraber bir süre dans etti.

"BOMBA BİR ŞARKIYLA SEVENLERİMLE BULUŞACAĞIM"

Eylül ayında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Fulin, yeni şarkısı 'Çek Kenara' için "Çok ama çok heyecanlıyım, bomba bir yaz şarkısı ile sevenlerimle buluşacağım. Bu iş için çok hazırlandık, çok emek verdik. İmre Haydaroğlu ile süper bir klip çektik, dans vazgeçilmezim olduğu için bu şarkımın klibimde ciddi anlamda dans çalışmalarına da yer verdim. Çok içimize sinen bir iş oldu, hayırlısıyla insanlar bu şarkıya bayılacaklar. Bu benim Batum'a ikinci gelişim çok iyi ağırlandım. Otel ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.