Hava Durumu

Hayranının saldırısına uğradı

ABD'li model ve televizyon yıldızı Kendall Jenner, Hollywood'daki evinin önünde takıntılı bir hayranının saldırısına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayranının saldırısına uğradı
ABD'li model ve televizyon yıldızı Kendall Jenner, Hollywood'daki evinin önünde takıntılı bir hayranının saldırısına uğradı. Yaşananlar karakolda bitince 20 yaşındaki model yeni güvenlik görevlileri tuttu.

Kim Kardashian'ın üvey kardeşi, süper model Kendall Jenner, 6,5 milyon dolara (yaklaşık 19 milyon lira) satın aldığı evinde de daha önce kendisini rahatsız eden Shavaughn McKenzie adındaki hayranından kurtulamadı. Polis raporuna göre, Jenner ile konuşmak için saatlerce bekleyen McKenzie 20 yaşındaki modelin eve gelmesiyle harekete geçti.

KAPIYI KİLİTLEYİP CAMLARINI KAPATTI

Keeping Up with the Kardashians'ın yıldızı koşarak gelen adamı görünce otomobilin kapılarını kilitleri ve camlarını kapattı. Buna rağmen vazgeçmeyen Shavaughn McKenzie cama vurarak konuşmak istediğini söyledi.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen McKenzie gözaltına alındı. Polis, Kendal Jenner'ın takıntılı hayranının 30 Ağustos'taki mahkemeye kadar tutuklu kalacağını açıkladı. Kendall Jenner'ın daha önceki evinde de Shavaughn McKenzie'nin benzer tavırlarıyla karşılaştığı ve uzun süredir devam eden bu durum yüzden tedirgin olduğu iddia edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.