Hava Durumu

Hayrete düşüren olay! Göbek deliğini aldırıp sevgilisine hediye etti...

Meksika'nın Jalisco eyaletinde yaşayan 23 yaşındaki Paulina Casillas Landeros isimli genç kız, ailesiyle tüm bağını koparmak için akılalmaz bir yönteme başvurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayrete düşüren olay! Göbek deliğini aldırıp sevgilisine hediye etti...

Meksika'da yaşayan 23 yaşındaki Paulina Casillas Landeros, dövmeler ve piercinglerle bezeli dış görüntüsü nedeniyle ailesiyle anlaşamıyordu. Genç kız, kendisini olduğu gibi kabul etmeyen ailesinden intikam almak için akla zarar bir yol denedi.

Landeros, 2015 yılında kendini insan görüntüsünden çıkarmak ve ailesiyle olan tüm bağlarını koparmak için bir uzmanla anlaşarak, bıçak altına yattı ve göbek bağını aldırdı. Üstelik, bir poşete koyarak sakladığı göbek deliğini, 'Seni Seviyorum' notuyla, sevgilisi Daniel'e hediye etti.

3 yıl sonra ailesiyle barışan genç kız, "Erkek arkadaşıma çok aşıktım. Benim en büyük ilham kaynağımdı. Ona göbek deliğimi 'seni seviyorum' notuyla verdim. Ama şimdi dönüp bakıyorum da ne kadar aptalca bir hareketmiş. Tek isteğim ailemle bağımı bu şekilde koparmaktı ama zamanı geri alsam bir daha böyle bir şey yapmam. Ailemle aram hep kötüydü ama bu yaptığım saçma asi bir hareket" dedi.

Daha önce de dilini ayıran ve omurgasının iki tarafına piercing yaptıran Landeros, ''Ailemle her zaman problemlerimiz oldu, kendimi onlara hiç yakın hissedemedim. Vücudumu değiştirmek ise her zaman hoşuma giden bir olaydı. O zaman onlara çok kızmıştım. Herkesle ve her şeyle bağımı koparmak istedim.'' sözleriyle, yaptığı çılgınlığın nedenini açıkladı.

Landeros'un yok etmek için göbek deliğini tercih etme sebebi ise göbek bağının onu ailesine bağlaması ve dünyaya geldiği bölge olması.

Genç kız, şimdilerde yaptığı hareketten oldukça pişman olduğunu dile getiriyor ve ekliyor: ''Kendimi annemin yerine koyunca berbat hissediyorum, onun için yıkıcı olmuştur yani. Annem çok üzülüyordu. Hayal dahi edemiyorum, kendi çocuğun gelip seninle bütün bağlarını koparmak istediğini söylüyor. Geçmişe dönüp bunu geri alabilsem, kesinlikle yapardım. Bu oldukça pervasızcaydı ve birçok kişiyi incittim.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.