Hava Durumu

Hayvanseverlerden Gemlik Belediyesi'ne teşekkür

Bursa'nın Gemlik ilçesinde sokak hayvanları sahipsiz değil. Hayvanseverler, Gemlik Belediyesi Hayvan Barınağı'nı ziyaret ederek, sokak hayvanları için yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayvanseverlerden Gemlik Belediyesi'ne teşekkür

Hayvan koruma görevlisi Hülya Özarslanoğlu, "Gemlik, sokak hayvanlarının en rahat yaşadığı, aç, susuz kalmadığı, gerekli bakımlarının yapıldığı sayılı ilçelerden biridir. İlçemizde çok sayıda hayvansever can dostlarının beslenmelerine yardımcı oluyor. Esnafımız uygun yerlere su kapları yerleştiriyor. İskele meydanında martılar, kumrular rahatça dolaşıyor, onlar için konulmuş su kaplarından sularını içiyor, insanların verdiği yemlerle besleniyor. İlçemizin bu hale gelmesinde hayvanseverlerin emekleri kadar Gemlik Belediyesi'nin de kanunların uygulanmasında titiz davranmasının rolü bulunuyor. Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile hayvanseverlerin iş birliği hayvanların hayatlarını kolaylaştırıyor" dedi.

Hülya Özarslanoğlu, hayvanseverler olarak belediyenin yaptığı birçok çalışma ve hizmet adına teşekkürü bir borç bildiklerini ifade etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.