Hava Durumu

Hazal Kaya'dan bekaret itirafı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, başrol oynadığı "Adını Feriha Koydum" dizisindeki bekaret testi sahnesi yüzünden psikolojik sorun yaşadığını ve şeker hastalığının ortaya çıktığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2018 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hazal Kaya'dan bekaret itirafı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan şaşırtan bir itiraf geldi. Hazal Kaya, verdiği bir röportajda geçmişte rol aldığı "Adını Feriha Koydum" dizisindeki bekaret testi sahnesi yüzünden psikolojik sorun yaşadığını ve şeker hastalığının ortaya çıktığını söyledi.

"BEKARET TESTİ SAHNESİ PSİKOLOJİMİ BOZDU"

Oyuncu Hazal Kaya'dan uzun süre konuşulacak ve oyuncu psikolojisini gündeme getirecek bir açıklama geldi. Şu sıralar beğeniyle izlenen Bizim Hikaye adlı diziyle ekrana gelen Kaya, geçmişte rol aldığı "Adını Feriha Koydum" dizisindeki bekaret testi sahnesinin kendisinde yarattığı olumsuz etkileri anlattı.

SAHNEYİ SENARYODAN ÇIKARTTI

Kaya, direnerek sahneyi senaryodan çıkarttığını belirtti ve şunları söyledi: Başrolünü oynadığım "Adını Feriha Koydum" ağır tecrübeydi. Feriha'ya bekaret testi yapılıyordu. Bunu normalize etmemek için sahneyi oynamak istemediğimi belirttim. Sahne atıldı. Ama o kadar çok eleştiri aldım ki sağlığım bozuldu. Şeker hastalığım o dönem çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.