Hava Durumu

Hazar Ergüçlü ve Doğu Demirkol, Murat Cemcir ile dalga geçti!

Oyuncu Hazar Ergüçlü ve Doğu Demirkol, rol arkadaşı Murat Cemcir'in Cannes'da poz verirken Bennu Yıldırımlar'ı geriye itmesini çektikleri video ile ti'ye aldı

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hazar Ergüçlü ve Doğu Demirkol, Murat Cemcir ile dalga geçti!

Murat Cemcir'in Cannes Film Festivali'nde poz verirken ısrarla Bennu Yıldırımlar'ın önüne geçme çabasını oyuncu arkadaşları Hazar Ergüçlü ve Doğu Demirkol'a eğlence çıkardı.

"KADIN HADDİNİ BİL"

Cemcir'in fotoğraflarda öne geçme çabası sosyal medyada gündem yaratınca Ergüçlü ve Demirkol'da rahat durmadı ve konuyla alakalı eğlenceli bir video çekti. Videoda birbirinin önüne geçmeye çalışan ikilinin bu halleri ise herkesi güldürdü. Demirkol'un ısrarla Ergüçlü'nün önünde geçerek "Kadın haddini bil, öne ben geçeceğim" demesi güzel oyuncuyu kahkahaya boğdu.

ISRARLA ÖNÜNE GEÇMEYE ÇALIŞTI

Ahlat Ağacı filmiyle Cannes'a giden Murat Cemcir, Nuri Bilge Ceylan Hazar Ergüçlü, Bennu Yıldırımlar ve Doğu Demirkol, kırmızı halıya aile pozu verdi. Yıldırımlar ile Cemcir'in yan yana verdiği pozda Cemcir'in koluyla Yıldırımlar'ı geri itmesi magazin gündemine büyük etki yaratarak bir çok kişi tarafından da eleştirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.