Hava Durumu

Hedef 2'inci lig

Yeni sezon hazırlıklarını Gökmen Yıldıran Tesisleri'nde sürdüren 3. Lig 1. Grup ekibi Orhangazi Belediyespor'un başarılı antrenörü Zafer Yiğit, "Transferi yüzde 90 tamamladık. Hedefimiz 2. Lig'e yükselmek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2017 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2017 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedef 2'inci lig

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Orhangazi Belediyespor'da 10 Temmuz'da Gökmen Yıldıran Tesisleri'nde başlayan yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 20 Temmuz'a kadar 1 etap çalışmaları kapsamında kendi tesislerinde antrenmanlarını sürdürecek Kırmızı Siyahlılar, 22-28 Temmuz arası yine Gökmen Yıldıran Tesisleri'nde 2. etap çalışmalarını gerçekleştirecek.

25 ya da 26 Temmuz'da Bursa'nın BAL ekiplerinden biriyle hazırlık maçı yapacak Orhangazi Belediyespor, 31 Temmuz'da ise Erzurum'a giderek kampa girecek. 12 Ağustos'a kadar Erzurum'da çalışacak Kırmızı Siyahlılar, 15 Ağustos'ta ise artık Orhangazi'de normal lig hazırlıklarına başlayacak.

GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN

Sabah 09.30 ve akşam 18.00 olmak üzere günde çift idmanla yoğun tempoda çalıştıklarını belirten Orhangazi Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Yiğit, "Orhangazi Belediyesi'nin desteği ile oluşan yeni bir yönetimle daha da rahatladık. Geçen seneden iyi bir ekibimiz vardı. İstediğimiz isimlerle anlaşarak %90 transferi bitirdik. Sadece bir mevkiye iyi bir takviye düşünüyoruz. Evdeki çalışmalarımız günde çift idmanla yoğun bir şekilde devam ediyor. Allah'a şükür ciddi bir sakatlık sorunu ile de karşılaşmadık. Burada oynayacağımız 1 hazırlık maçı ve Erzurum'da yapacağımız karşılaşmalarla kendimizi daha iyi göreceğiz. Ancak biz bu yıl hedefimizi 2. Lig olarak belirledik" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.