Hava Durumu

Hedef 3. kez şampiyonluk

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Aylin Sarıoğlu, "Biz kocaman bir aileyiz, bu her sene bu şekilde ilerliyor. Yaptığımız işi çok seviyoruz en önemlisi de bu" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 07:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 07:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedef 3. kez şampiyonluk

KAZANMAK İSTİYORUZ

TVF Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin yanı sıra Avrupa'da elde ettiği başarılarla öne çıkan Bursa Büyükşehir Belediyespor'da libero mevkisinde görev yapan Aylin Sarıoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikli hedeflerinin CEV Challenge Kupası olduğunun altını çizen Aylin Sarıoğlu, bu kupayı yeniden kazanmak istediklerini belirterek, "Biz CEV Challenge Kupası'nı 2 kez kazandık, 1 sene arayla. Bu sene de önümüzdeki maçlarda taraftarımızla beraber güzel galibiyetler alıp kupayı 3. kez Bursa'ya getirmek istiyoruz. Önümüzde zorlu bir Nantes VB maçı var. İlk maçı evimizde kazandık, rövanşta da en iyi sonuçla ayrılıp finale yükselerek kupayı bir kez daha kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Takım arkadaşlarıyla uyum içinde olduğunu belirten genç voleybolcu, "Takımda libero olarak görev yapıyorum ve çoğunlukla hareketli olmam gerekiyor. Takım arkadaşlarımla birlikte güzel bir uyumum var, birbirimizi çok seviyoruz. Biz kocaman bir aileyiz, her sene bu şekilde ilerliyoruz. Takım arkadaşlarımız değişse de birbirimizle uyumu çok çabuk yakalıyoruz, yaptığımız spor bunu gerektiriyor zaten. Biz kocaman aileyiz ve bunu sürdüreceğiz. Yaptığımız işi çok seviyoruz en önemlisi de bu" ifadelerini kullandı. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası'nda yarı final ilk maçında sahasında Fransız ekibi Nantes VB'yi 3-0 mağlup ederek final için önemli bir avantaj yakaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.