Hava Durumu

Hedef 3 puan, parola ekip ruhu!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın yarın oynanacak maçta en büyük güvencesi takım olgusu. Deneyimli teknik adam bu düşüncesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2019 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2019 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedef 3 puan, parola ekip ruhu!

GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Süper Lig'de 20 maçta topladığı 24 puanla 11'inci basamakta bulunan Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba Beşiktaş ile oynanacak maça büyük önem veriyor. Takımının şu ana kadar sergilediği futbolun karşılığını alamadığına inanan ve hemen her maçtan sonra bu doğrultuda açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı futbolcularına kelimenin tam anlamıyla güveniyor. Samet Aybaba bu düşüncesini dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gözler önüne serdi.

GURUR DUYUYORUM

Instagram hesabından futbolcularıyla toplantı yaptığı andaki fotoğrafı paylaşan tecrübeli çalıştırıcı 'ekip ruhu' yorumuyla da güvenini ortaya koydu. Samet Aybaba geride kalan 20 maçta 12 beraberlik alan ve sadece 4 kez yenilen takımına bu kez 'kazanacağız' mesajı verdi. Samet Aybaba Konyaspor ile berabere kaldıkları maçtan sonra da futbolcularına soyunma odasında "Mücadelenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Gerçekten sizinle gurur duyuyorum." sözleriyle seslenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.