Hava Durumu

Hedef süper lig

Amatör Şubeler'den sorumlu yönetici Sezer Sezgin'in de katıldığı törende 1 yıllık yeni sözleşme imzalayan Baş, "Geçen sene yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız ve Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedef süper lig

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi..

Geçen sezon play-off'tan dönen Bursaspor Durmazlar'da Şemsettin Baş'ın sözleşmesi yenilendi

HOCA KENDİNİ KANITLADI

Türkiye Basketbol Ligi'nde yer alan Bursaspor Durmazlar, tecrübeli Başantrenörü Şemsettin Baş ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde Amatör Şubeler'den sorumlu yönetici Sezer Sezgin de hazır bulundu. Törende ilk sözü alan Sezgin, "2014'te bu şubeyi kurarken hedefimiz Bursa'ya yeniden basketbolu sevdirmek ve 3 sene içinde Avrupa kupalarında oynamaktı. Bu yolda takımımızı Şemsettin Baş'a emanet ettik. Geriye dönüp baktığımızda bu kararımızın ne kadar doğru olduğunu hocamız da camiamıza kanıtladı. Kendisiyle devam etmekten çok mutluyuz" dedi.

MİNİMUM 6-7 TRANSFER

Başantrenör Şemsettin Baş ise, "3 yıl önce bana inanıp, güvenip, bu göreve gelmemi sağlayan başta Sezer Bey, başkanımız ve yönetime çok teşekkür ediyorum. Yola çıkarken hedefimiz Süper Lig ve Avrupa idi. Bunların bir kısmını gerçekleştirdik. Averajla Süper Lig'i kaçırdık. Geçen sene yarım kalan işi bu sene bitirmek istiyoruz. Daha iddialı, daha geniş rotasyonlu ve çok daha bilinçli, güçlü bir kadro ile yola çıkıp istikrarlı bir şekilde yürümek istiyoruz. Yeni sezon öncesi minimum 6-7 oyuncu almak istiyoruz. Ancak bunun yanında geçen seneki takımın iskeletini de koruyacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.