Hava Durumu

Hedef Süper Lig

2017/2018 Türkiye Basketbol 2. Ligi şampiyonu Final Spor'un başantrenörü Levent Erdoğan, "Bu takımın kuruluş hedefi süper ligde mücadele etmek. Benim de hedefim en yukarıda yani süper ligde mücadele etmek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedef Süper Lig

HABER I Özgün DOĞAN I

ÇOK İYİ BİR KİMYA YAKALADIK

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde şampiyon olarak adını 1. Lig'e yazdırmayı başaran Final Spor'un başantrenörü Levent Erdoğan şampiyonluğa giden yolu ve 1. Lig'deki hedeflerini açıkladı. Aldığı galibiyetlerle final etabını lider tamamlayan ve Bursaspor Durmazlar ile aynı ligde mücadele edecek olan Bursa ekibinin deneyimli çalıştırıcısı, "Takımda 7-8 tane Bursalı oyuncu var ben bunların altyapıdan da hocalarıyım. Yıldız, genç, küçük erkekler de onlarla birçok şampiyonaya katıldık ve bu durumda çok iyi bir kimyamız oldu. Bir de şehrin çocukları oldukları için takımlarına sahip çıktılar. Bu durum da bizi diğer takımların önüne geçirdi. Sezon başı bir de turnuvamız vardı. Orada da şampiyon olunca takım olarak başarılı olacağımızın mesajını vermiştik" diye konuştu.

AMACIMIZ EN YUKARIDA OLMAK

Sezona çok iyi hazırlandıklarını ve yaz çalışmasını da çok verimli geçirdiklerini belirten Erdoğan, "Takım çok iyi gitti kenetlendik ve kadromuz da geniş olduğu için bu sonuca, şampiyonluğa ulaşabildik. Tek bir mağlubiyetle lig ikinciliğini kaçırdık. Çeyrek finali 2-0'la geçtik ve play off'ta da 10 galibiyetle en çok kazanan takımız. Bu ligde bütçesi en düşük takımlardan biriyiz ve ona rağmen başarılı olduk. Biz ilk çıkışın 1. ayağını tamamladık. Zaten TBL'yi tanıyan bir takımız 8 sezon orada mücadele ettik. Bundan sonra hedefimizin 2. ayağına geçiyoruz ve süper lige çıkmak hedefi olan bir takım yapacağız. Bu takımın kuruluş hedefi süper ligde mücadele etmekti. Benim de hedefim en yukarıda süper ligde mücadele etmek" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.