Hava Durumu

Hedefe yürüyoruz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacak İnegölspor'un Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Tepecik, alt sıralarda ama kesinlikle kötü bir takım değil” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2014 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2014 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedefe yürüyoruz
CİDDİ HAZIRLANIYORUZ

İnegölspor, Tepecikspor maçının hazırlıklarını, kulüp tesislerinde Şaban Yıldırım gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Yıldırım, grubun güçlü ekiplerden oluştuğunu söyledi. Her takımın ilginç sonuçlar alabileceğini vurgulayan Yıldırım, “Hiçbir şekilde bu düşünceyi elden bırakmadan her maça son derece ciddi hazırlanıyoruz, hazırlanmalıyız da. Oyunumuzu daha iyi hale getirmek, geliştirmek, hedefe yürümek adına çalışmalarımız sürüyor” dedi.  

ZOR MAÇ OLACAK

Rakiplerinin alt sıralarda olmasına karşın iyi bir takım olduğunu söyleyen Yıldırım; “Tepecik, alt sıralarda bir takım ama kesinlikle kötü bir takım değil. O bakımdan zorlu bir maç olacaktır ama kazanmak istiyoruz” diye konuştu. Raif Demir ve Caner Karakuş'un sakatlığının sürdüğünü, Okan Deniz'in ise sarı kart cezalısı olduğunu dile getiren Yıldırım, bu oyuncuların yerine forma giyecek futbolcularının ve diğerlerinin galibiyet için ellerinden geleni yapacağına inandığını sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.