Hava Durumu

Hedefte o var!

Bursaspor'un dört deplasmandan üçünü kaybetmesi Yalçın Koşukavak'ı eleştirilerin odak noktasına getirdi. Koşukavak'ın ilk haftalarda sahaya sürdüğü altyapı oyuncularını kızağa çekmesi de camianın tepkisini topluyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2019 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2019 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedefte o var!

HABER | Tolga ÖZTAŞ

GERİ DÖNÜŞÜ YAPTIRAMADI

Bursaspor Süper Lig yarışında iç sahada maçlarını kazanırken, deplasmanda dört maçtan sadece bir galibiyet çıkarması ve sergilenen kötü futbol teknik direktör Yalçın Koşukavak'ı eleştirilerin odak noktasına koydu. Genç çalıştırıcının takımın özellikle maçın başlarında gol yemesi ve sonrasında geri dönüşü sağlayamaması eleştirildiği noktaların başında geldi. Hemen her maçta farklı bir kadroyu sahaya süren, ilk haftalarda sahaya sürdüğü genç oyuncuları kızağa çeken Koşukavak bu davranışıyla camianın da tepkisini topladı.

HOCA FUTBOLDAN MEMNUN

Takım yenilmesine karşılık sergilenen futboldan memnun olduğunu dile getiren Yalçın Koşukavak maçtan sonra yaptığı kısa açıklamada, puan alabilecek bir noktaya geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Koşukavak, "Takımımın bugün oynadığı oyun itibariyle memnunum. Biz üretken bir takımız, bir duran top ve kontrataktan gol yedik. Maçın başında böyle gol yerseniz deplasmanda maçı çeviremezsiniz. Sahada güzel bir ambiyans vardı. Biz buradan puan da alabilirdik. Buna çok yaklaştık ama olmadı." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.