Hava Durumu

Helal olsun size ÜNİTİMSAH!

Üniversiteli Bursasporlular Derneği (ÜNİTİMSAH), geçtiğimiz hafta sonu Mustafakemalpaşa'ya bağlı Eski Kızılelma Köyü İlkokulu'na gidip okulun duvarlarını boyadı, malzeme desteği verdi, çocukların yüzünü güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Helal olsun size ÜNİTİMSAH!

SİZE ÇOK YAKIŞTI

Türkiye'nin en büyük taraftar oluşumları arasında yer alan Dernek Başkanı Cem Tunçbilek önderliğindeki Üniversiteli Bursasporlular Derneği (ÜNİTİMSAH), geçtiğimiz hafta sonu yine tüm Türkiye'ye örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesinin altına imza attı. ÜNİTİMSAH Uludağ'ın önderlik ettiği organizasyonda yaklaşık 20-25 kişilik bir ekipten oluşan Bursaspor sevdalısı, Eski Kızılelma Köyü İlkokulu'na gidip çocukların daha elverişli şartlarda eğitim görebilmesi için okulun duvarlarını boyadı, malzeme desteği verdi ve adeta eğitim yuvasını baştan yarattı.

"ÇOCUKLAR SERVETTİR"

Bu güzel etkinliğin ardından resmi internet sitesinde bir açıklama yayınlayan Üniversiteli Bursasporlular Derneği, organizasyonun amacının 'Çocuklar dünyanın en büyük servetidir' sözünden yola çıkıldığını belirterek, "Üniversiteli Bursasporlular Derneği Uludağ Temsilciliği olarak 'Çocuklar dünyanın en büyük servetidir' sözünden etkilenerek geçtiğimiz hafta sonu Mustafakemalpaşa'ya bağlı Eski Kızılelma köyüne giderek okulun tadilat işlerini gerçekleştirdik. Bu vesileyle öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerini yenilenmiş binalarının önünde gerçekleştirdi" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.