Hava Durumu

Helikopter neden düştü? İki ihtimal var...

NTV canlı yayınına bağlanan kaptan pilot Kazım Dikici, kazanın teknik bir arıza ya da kötü hava şartları nedeniyle gerçekleşmiş olabileceğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Helikopter neden düştü? İki ihtimal var...

İstanbul Beylikdüzü'ndeki TÜYAP otoparkı yakınına helikopter düştü. Televizyon kulesine çarparak düştükten sonra yanmaya başlayan helikopterin parçaları E-5 karayoluna düştü. Düşen helikopterin Eczacıbaşı'na ait olduğu belirlendi. İstanbul Valisi Vasip Şahin 5 kişinin öldüğünü açıkladı.

KAPTAN PİLOT KAZAYI YORUMLADI

Uçağın düşüş nedeniyle ilgili farklı iddialar ortaya atılırken NTV canlı yayınına bağlanan kaptan pilot Kazım Dikici, kazanın teknik bir arıza ya da kötü hava şartları nedeniyle gerçekleşebileceği ihtimali üzerinde durulması gerektiğini belirtti.

"İKİ İHTİMAL ÜZERİNDE DURULABİLİR"

Uçağın düştüğü bölgenin sıkıntılı bir bölge olduğunu belirten Dikici, "Sis ve pus birlikte görüşü düşürmüş olabilir. Ancak bu helikopterin uçabileceğini düşünüyorum. Bu uçaklar sıfır görüşe kadar uçuş imkanı sağlayabiliyor. Böyle bir kazanın nedeni olarak iki ihtimal üzerinde durulabilir. Birincisi düşük görüş, ikincisi de teknik arıza" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.