Hava Durumu

Helikopterin düşme anı kamerada

İstanbul'da helikopterin düşme anı bir benzinliğin güvenlik kameralarına yansıdı. Korkunç kaza öncesi pilot ve kule arasındaki son konuşmaları da kayıtlara yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Helikopterin düşme anı kamerada

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkıp Bilecik'e giden Eczacıbaşı Grubu'na ait helikopter, Beylikdüzü'nde televizyon kulesine çarparak düştü. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Uçağın içinde bir yöneticimiz vardı. Rusya'daki tesislerimizin yöneticisi olan bir arkadaşımız vardı. Rus konuklarımız vardı. Atatürk Havalimanından ayrıldığını biliyoruz" dedi.

KULE: PLANINIZ MEVCUT

Kayıtlarda Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi görevlilerinin helikopter pilotuna "İyi günler, planınız mevcut. Gidiş yeri ve tahmini yol boyu yetkisi alabilir miyim?" sözleri kayıtlara geçti. Kayıtlarda pilotun konuşmalarına ise rastlanılmadı.



DÜŞME ANI KAMERADA

Öte yandan Büyükçekmece'de öğlen 11.25 sıralarında meydana gelen helikopter kazasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Çevrede bulunan bir benzin istasyonunun kameralarına yansıyan görüntülerde helikopterin bir anda düştüğü görülüyor. Düşmenin hemen ardından alevler ve dumanlar yükseliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.