Hava Durumu

Helikopterli terör operasyonu

Af kapsamında şimdiye kadar işlemlerini halledemeyen ve tapularına bir türlü kavuşamayan çok sayıda vatandaş sürenin daralması ile birlikte harekete geçmiş, çeşitli yollardan sesini duyurarak sürenin uzatılmasını talep etmişti. Yapılan son süre uzatımı ile birlikte kanunun yürürlükten kaldırılacağı yeni tarih 31 Mayıs 2018 olarak belirlendi. İmar affı kanunu, zamanında bir takım geçici belgeler ile ya da izinsiz olarak yapılan yapılarda hayatlarını sürdüren vatandaşı mevcut mülk üzerinde hak sahibi olarak tanımlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2015 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Helikopterli terör operasyonu
İstanbul, Sultangazi'de Gazi Mahallesi'ne polis ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde helikopter destekli opersayon düzenlendi. Operasyona tepki gösteren bazı şahıslar İsmet Paşa Caddesi üzerinde polise taş ve havai fişek attı. 

Edinilen bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Amirliği ekipleri, sabahın erken saatlerinde Gazi Mahallesi'nde bazı adreslere operasyon düzenledi.Operasyona polis helikopteri, çevik kuvvet polisleri ve özel harekat polisleri destek verdi.

Operasyona tepki gösteren bazı vatandaşlar İsmet Paşa Caddesi'ni trafiğe kapatmak istedi. Göstericiler polise havayi fişek ve taş attı. Polisin müdahalesiyle göstericiler ara sokaklara kaçtı. Bölgedeki gerginlik devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.