Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hemşireliği bırakıp +18 filmlerinin yıldızı oldu!

Avustralya'da hemşire olarak çalışan daha sonra oynadığı yetişkin filmlerle dünya çapında adını duyuran ünlü oyuncu Kiki Vidis, yaşadığı kasabayı ikiye böldü.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hemşireliği bırakıp +18 filmlerinin yıldızı oldu!

Dünya çapında tanınan yetişkin film yıldızı, bir kasabada bir numaralı gündem oldu. Avustralya'nın Toowoomba kasabası, söz konusu filmleri yasaklayıp yasaklamamayı tartışıyor. Ünlü Avustralyalı yetişkin film yıldızı Kiki Vidis ise, kasabada yasağı savunanlarla karşı karşıya geldi.

"KADINLARIN KISKANÇLIĞI YÜZÜNDEN"

Vidis, içinde yer aldığı sektörün serbest bırakılmasını istiyor. Oyuncu, 11 yıldır bu tarz filmler çekiyor. Daha önce hemşirelik yapan, Vidis, kariyerinde keskin bir dönüş gerçekleştirdi. Vidis'e göre, Avustralyalı kadınların kıskançlığı yüzünden yasak gündeme geldi. Oyuncu, Toowoomba sakinlerinden destek toplamaya çalışıyor. Vidis, kendisine gelen e-postaların içeriğini de açıkladı. Kiki Vidis, "Gelen e-postaların yüzde 90'ı olumlu, yüzde 10'u olumsuz. Olumsuz olanları da erkeklerin eşleri ya da kız arkadaşları gönderiyor" dedi. Son olarak kasabada 16 Ekim'de yetişkin filmleri karşıtı yürüyüş yapıldı. Yürüyüşe, kasaba dışından da destekçiler geldi. Yetişkin film karşıtlarından biri Letitia Shelton. Shelton, bu tarz filmlerin yeni nesilleri tehlikeye attığını söylüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.