Hava Durumu

Hemşirenin cesur fotoğrafları hayatını değiştirdi

Florida'da bir hastanede görev yapan 31 yaşındaki Drain, şimdi ise bir herkesin tanıdığı bir Instagram fenomenine dönüştü.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2017 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2017 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hemşirenin cesur fotoğrafları hayatını değiştirdi

Amerikalı Lauren Drain, sosyal medya platformlarının bu kadar gözde olmadığı dönemlerde adını sadece yakın çevresinin bildiği bir hemşireydi. Genç kadın 3,6 milyon takipçisiyle şimdi sosyal paylaşım sitesi Instagram'ın en ünlülerinden biri.

Gençlik yıllarından beri yoğun bakım başta olmak üzere hastanelerin farklı servislerinde çalışan Lauren Drain'in en büyük tutkusu sağlıklı yaşam ve doğru beslenme. İşte bu sağlıklı beslenme ve düzenli spor tutkusu sayesinde de son derece formda bir görüntüye sahip oldu.

"Aktif bir yaşam tarzının hastalıklara yakalanma riskini en aza indirdiğini" mesleği sayesinde öğrenen Drain "Sağlıklı, formda,güçlü ve kendine güvenen bir kadın olmak istedim. Böylece hastalandığım zaman ilaçlarla ve tıbbı tedaviyle iyileşmeye çalışmak yerine hastalık riskini en aza indirmek istedim" diye konuştu.

Hayatını daha iyi yönde değiştirip başkalarına da aynı konuda örnek olmaya çalıştığını söyleyen Drain, bu sayede fitnes modeline dönüştü. Genç kadın Instagram'daki takipçilerine de "Eğer isterse herkes benim gibi görünebilir" diyerek bu konuda cesaret veriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.