Hava Durumu

Hemzemin geçitte facia...2 çocuk öldü

Sivas'ın Ulaş İlçesi'nde, kontrolsüz hemzemin geçitte raybüsün çarptığı traktördeki 2 çocuk hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hemzemin geçitte facia...2 çocuk öldü
Kaza, saat 20.10 sıralarında Ulaş İlçesi yakınlarında, Baharözü köyü yol ayrımındaki kontrolsüz hemzemin geçitte meydana geldi. Sivas'tan, içerisindeki 70 yolcusuyla Divriği İlçesi'ne giden, makinistliği Nuh Akkaya'nın, yardımcı makinistliğinin ise Hüseyin Çiğdem'in yaptığı TCDD'ye ait 42104 sayılı sefer sayılı raybüs, 15 yaşındaki Mustafa Mutlu yönetimindeki traktöre çarptı. Kazada, Baharözü Köyü nüfusuna kayıtlı Mustafa Mutlu ile Karaca Köyü nüfusuna kayıtlı 14 yaşındaki Abdullah Cengi olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Kazanın ardından olay yerine jandarma ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazayı duyup olay yerine gelen gençlerin yakınları, sinir krizleri geçirdi. 

Cesetler, Ulaş Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hasar görerek, raydan çıkan raybüsteki yolculardan Sezgin Aşçı, "Uzun süreli bir kornadan sonra büyük bir ses duyduk. Kaza olduğunu anladık ve hepimiz panikledik. Sonra makinist dışarı çıtı, kafasında ve yüzünde cam parçaları vardı. Bayağı bir korktuk, hala sürükleniyorduk o sırada. Fren yaparak bulunduğumuz noktaya kadar sürüklendik" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.